foto's.
muziek.
pers.
foto's
muziek
pers
foto's
muziek
pers
welkom.

wie wij zijn.

wat wij doen.

producties.

Dora.

agenda.

links.

contact.

steven

Steven Faber is als repertoirecoach, liedbegeleider en docent verbonden aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle en Arnhem en aan het centrum voor kunsteducatie Quintus te Kampen. Zijn opleiding daartoe volgde hij aan de conservatoria van Zwolle en Utrecht. Na zijn eindexamen te Utrecht studeerde hij verder bij Tan Crone.

Naast concerten met instrumentale ensembles geeft hij vooral recitals met zangers, o.a. voor de Vereniging Vrienden van het Lied. Vaste partners zijn o.a. sopraan Heleen Koele en mezzosopraan Ineke Vlogtman. In dit genre maakte hij ook een aantal cd-opnamen. Als begeleider van masterclasses zang werkte hij onder anderen met Roberta Alexander, Michael Chance, Alison Pearce en Elly Ameling en Barbara Hannigan.

Met sopraan Clara de Vries en klarinettist Gerard Zuyderhoff vormt hij het Midas Ensemble. Dit kamermuziekensemble treedt veelvuldig op in Nederland en maakte diverse tournees naar Frankrijk, Duitsland, Korea, Singapore en Indonesië. Regelmatig wordt Steven gevraagd voor het uitvoeren van nieuwe muziek en werken voor koor en piano.

Speciale aandacht heeft hij voor kleinschalig muziektheater. Hij speelde in diverse producties zowel voor als achter de schermen, is regelmatig werkzaam als repetitor van operarepertoire en als muzikaal leider.

 

www.stevenfaberpiano.nl

 

terug naar ‘wie wij zijn’